9 januari 2015

Vårens matlagningskurser

Nu är det dags att anmäla sig till vårens matlagningskurser med mig! Ta chansen att lära dig mer om matlagning tillsammans med ett gäng glada matentusiaster. Kurserna hålls via Medborgarskolan i Göteborg. Att laga och framför allt att äta mängder med god, vacker och hälsosam mat tillsammans med er är bland det bästa jag vet.
Först ut är en kurs fokuserat på vegetarisk mat från Mellanöstern. Där kommer du att få lära dig mer om hur gröna livsmedel kan förvandlas till både smak- och näringsrik mat med influenser från Mellanöstern. Kurstillfället är mån 16/2. Vidare så kommer jag att hålla kurserna "Mera vego för familjen", "Smart mat för den late kocken" och "Nötfria smarta sötsaker". Klicka vidare för mer info och jag ser fram emot att få träffa dig under våren.

8 kommentarer:

Madelein sa...

Bra kurser, funderar på att anmäla mig till någon. Hoppas att det finns platser kvar

Ann-Louise sa...

@ Madelein: Vad kul - kom vetja!

M. sa...

Vad roligt att du ska hålla i kurser även i vår! :) Jag hoppas att jag kan anmäla mig till någon :) Ska bara se över mitt schema först :)

Ann-Louise sa...

@ M: Självklart måste du passa på och vara med på en kurs! Komsi komsi...

Charlotta Hemert Ljungblad sa...

Åh, vad kul! Ska tipsa mina vänner! Kram C

Ann-Louise sa...

@ Charlotta: Alla är välkomna! :)

Karin Åberg sa...

Jag hade så gärna gått på kursen med smaker från mellanöstern, men då är jag i fjällen (lyxproblem när två bra grejer krockar :)). Men Smart mat för lata kockar lät ju också toppen så fen har jag anmält mig till. Jag firade 20-årsjubileum som vegetarian i höstas, men jag ser fram emot att få lite ny inspiration och bra tips för att få vardagsmaten att funka mellan jobb, dagislämningar och allt annat som man behöver göra.

M. sa...

Ja, när jag äntligen har kommit mig för att flytta till Götet så är det klart att jag måste gå en kurs :)