28 augusti 2015

Jätteglada nyheter!

Den senaste tiden har jag jobbat med ett nytt spännande samarbete. Jag ska hålla Dine & Demo-klasser hos Happy M Kitchen! Första klassen är redan 9 september och jag hoppas på att få träffa många av er där!

Happy M Kitchen är en livsstilsrestaurang som satsar på Natural Clean Food. Så mycket som möjligt är ekologiskt. Vitt mjöl, raffinerat socker och mejeriprodukter tillhör de ingredienser som de har sorterat bort. Det mesta är glutenfritt.

Jag träffade ägaren Marie Butler för första gången på ett Mat, matprat och mingel. Vi klickade omedelbart och kände att vi hade mängder gemensamt. Liksom mig har hon bott många år i Kalifornien och känner en stor kärlek till vacker, färggrann och häslosam mat. Efter att ha drivit ett hälsoretreat i Skottland de senaste åren återvände Marie nyligen till Sverige tillsammans med sin man och son. Vi tycker båda två att mat och välbefinnande hänger ihop och vill inspirera så många som möjligt att äta riktigt bra på ett lustfyllt sätt. Ett led i detta är att ordna Dine & Demo-klasser varje vecka, vilka jag kommer att hålla i.

Vid deras matlagningsbar demonstrerar jag hur man lagar de olika maträtterna, beskriver ingredienserna och berättar om vad maten gör med oss. Du följer med i processen och får smaka på allt som tillagas. Samtidigt som du kan njuta av ett glas naturvin från baren.

Matlagningsklasserna är växtbaserade, mjölkfria och glutenfria och kommer att ha olika teman. Först ut är Smart mat för den late kocken den 9:e september. Vi har satt ett lågt pris så att så många som möjligt kan komma. För mer information och bokning klicka här. Vi ses då!

2 kommentarer:

M. sa...

Vad roligt! :)
Jag kan inte delta denna gång, men hoppas kunna göra det nästa gång det erbjuds möjlighet :)

Ann-Louise sa...

@ M.: Vad synd att du inte kan komma då men jag kommer även att hålla en kurs 23/9 och två stycken i oktober. Återkommer med mer info snart. :)