7 juni 2011

Den perfekta utflykten...

Dessa vackra lila wraps spanade jag in för flera veckor sen på den eminenta bloggen Green Kitchen Stories. Sen dess har jag väntat på det perfekta picnic-tillfället att göra dem och i lördags dök det äntligen upp.

Jag kastade mig ivrigt över receptet. Innehållet består av tre röror – en baserad på rödbetor, en med quinoa och den tredje består huvudsakligen av gröna linser. Lägg därefter till spännande smaker som kanel, russin, chèvre, oregano, apelsin och valnötter och du kan börja ana hur himmelskt goda wrapsen är. Jag började förbereda mina röror tidigt på morgonen, så att jag och den lilla familjen kunde sticka ut på en utflykt lite senare.

Det ena ledde till det andra och klockan tickade snabbt iväg. Men tillslut, några timmar senare var alla redo att lämna hemmet. Då slocknade Vera. Jag och hennes pappa tänkte att vi låter henne sova en stund så cyklar vi iväg efteråt. Och Vera sov och sov och sov. Tillslut blev vi så hungriga att vi åt upp halva picnicen i gräset på gården. Resten tog vi med oss på ytterligare en picnic på kvällen i Slottsskogen. Vi kom aldrig iväg på någon utflykt den dagen men nästa gång vi faktiskt gör det så lagar jag wrapsen igen.

6 kommentarer:

tina sa...

Ljuvligt, jag säger då det!

Elenore (E) sa...

Tack ska du ha Ann Louise! Så glad jag blir över din komentar på mina glasstrutar:) Receptet kan du självklart få! Har du en mailadress jag kan skicka dem till? Elenore

Hildas hem - Sofia sa...

Så mycket smaskigheter du bjuder på. Och nyttigt dessutom :)

Maria sa...

These wraps sound so delicious. I was going to give this recipe a go myself!

Sarah B sa...

YUMMMMM!
Wow Ann-Louise, all of your recipes look so amazing! And I am so glad I can actually understand most of them because I speak Danish :) Perfekt!

I will be back for more inspiration! Thank you!!!

Love, Sarah B

Ann-Louise sa...

@ Sarah: Thank you for your kind and encouraging words! That´s great that you understand Danish and my blog. I lived in Copenhagen for a year a while back and absolutely love the city.

I look forward to hearing from you soon again & thank you for your super terrific blog!