20 juni 2011

Amsterdam & Rotterdam

Det har vart tyst på bloggen de senaste dagarna. Orsaken till detta är att jag har varit på studieresa i Amsterdam och Rotterdam med det arkitektkontor som jag jobbar på. Vi har titta på smala hus, höga hus, runda hus, böjda hus, röda broar, spetsiga broar, och mycket mycket annat. Självklart har vi även ätit god och spännande mat! I området Jordaan hittade vi en spansk vinbar som gjorde tortilla med toppade med olika ingredienser som getost och tapenade, tonfisk och gammelost, chorizos och en massa andra varianter som jag inte längre minns. Så fort jag har kommit ikapp lite här hemma kommer flera uppdateringar.

5 kommentarer:

tina sa...

Gött med resa, och ny mat!

Moma sa...

Å, de där lamporna gillar jag!Tror jag skulle må bra av en liten studieresa snart också :-)

Ann-Louise sa...

@ Tina: Nya mat, nya gator och en himla massa nya intryck. Denna gången blev det väldigt mycket arkitektur oxå men det går lätt att kombinera ihop med maten... :)
@ Moma: Eller hur?! Hela inredningen var väldigt fin. Både sober men personlig med en massa fina detaljer. Hela området Jordaan var för övrigt väldigt mysig, fylld med småbutiker, kanaler, restauranger och kaféer.

charlotta sa...

coolt! jag har aldrig varit i amsterdam, men det står def. på hit-måste-vi-åka-listan.

hoppas ni får en fin midsommarhelg!

Ann-Louise sa...

Efter NY tror jag nog att Amsterdam är min favoritstad. Man cyklar snabbt och enkelt runt mellan olika vackra område och människorna är hur vänliga som helst. Åk dit!
Tills dess ha en skön och förhoppningsvis regnfri midsommar!