25 september 2012

Burritos med valnöts- & chokladchiliJag har vart sugen på en stor gryta med het chili i flera veckor. När en av mina svenska favoritbloggar Green Kitchen Stories nyligen bjöd på chili med valnötter och choklad så kastade jag mig genast över receptet. I lördags, tillsammans med några vänner åt vi av denna sagolika gryta tills vi höll på att spricka. Mustig och smakrik comfort food som kroppen mår alldeles ypperligt av. Tänk att chili, choklad, kaffe, valnötter och lime kan funka så bra ihop! Precis som det brukar vara med soppor och grytor så smakade chilin ännu godare dagen efter då jag gjorde burritos av resterna.
GKSs inlägg är alltid sagolikt vackra och skulle kunna få även den mest inbitna köttätaren att frossa i färggranna grönsaker. Samtliga av deras recept som jag har lagat har blivit otroligt goda och en mer inspirerande matblogg är svår att hitta.5 kommentarer:

mumsfillibaba sa...

Spricka! Ja, det kan inte vara mycket plats för mat därinne nu:)
Låter underbart och vilken hääärlig blogg!! Kul med tips!

Charlotta sa...

Nu svimmar jag lite av ha-begär. Vill-ha-nu! Hoppas allt är bra med dig och magen!

Matarkivet sa...

Dreglar lite måste jag erkänna...

Jessica fr phdieten sa...

Det där blir fredagsmiddagen! Mums :-) Tack för en bra blogg och mycket inspiration!

Marte sa...

Mums! her i california finnes det all slags taco og jeg liker å prøve nye varianter. taco med søtpotet og hjemmelaget coleslaw er favoritten så langt.