tag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post6777077561882247303..comments2023-10-10T12:36:45.753+02:00Comments on lilla matdériven: FruktremsorAnn-Louisehttp://www.blogger.com/profile/06629991032565584261noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-72196792492874216562014-04-24T20:42:26.403+02:002014-04-24T20:42:26.403+02:00Sonen föredrar med jordgubbar. Suveränt godis. <...Sonen föredrar med jordgubbar. Suveränt godis. <3<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15735188413738239633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-72489741262563135012013-05-30T21:39:20.852+02:002013-05-30T21:39:20.852+02:00Det blev bra - svårt att sluta äta! Det är väl int...Det blev bra - svårt att sluta äta! Det är väl inte meningen att man ska dela med sig till sitt barn? ;-)<br />Nästa gång provar jag fler plåtar i vår varmluftsugn! Och så ska jag skaffa mango, fryst borde ju funka fint :-)Linda Lnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-47884969380617226822013-05-21T12:42:49.371+02:002013-05-21T12:42:49.371+02:00@ Lisa: Vad tråkigt. :(
Jag använder ca 5 dl pure ...@ Lisa: Vad tråkigt. :(<br />Jag använder ca 5 dl pure till en vanlig ugnsplåt. Remsorna är klara när puren har stelnat helt i plåtens mitten. Din ugn kanske har svårt att hålla låga temperaturer? Prova att ha ugnsluckan öppen någon cm nästa gång så går det förhoppningsvis bättre.Ann-Louisehttps://www.blogger.com/profile/06629991032565584261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-38211510255968970412013-05-05T19:39:39.829+02:002013-05-05T19:39:39.829+02:00Å jag blev så inspirerad av dina fruktrullar och f...Å jag blev så inspirerad av dina fruktrullar och försökte mig på att göra egna efter ditt recept.. Något gick tyvärr fel. Jag måste ha brett ut ett för tunt lager eller något men efter inte ens 3 timmar i ugnen på 50 grader var de nästan brända och blev stenhårda och gick inte att rulla och smakade blä. Hur vet man när de är klara? Hur tjockt lager smet ska man ha?Lisanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-20177706656310621572013-04-27T20:30:06.678+02:002013-04-27T20:30:06.678+02:00@ Maria: Oooo - vad gott! Använde du vanlig burkan...@ Maria: Oooo - vad gott! Använde du vanlig burkananas då? Jag har inte provat att ha flera plåtar i ugnen samtidigt men jag kan tänka mig att det går bra, bara man byter placering på dem ett par gånger under gräddningstiden. Berätta gärna om du provar.Ann-Louisehttps://www.blogger.com/profile/06629991032565584261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-86432389956115081382013-04-27T19:16:42.143+02:002013-04-27T19:16:42.143+02:00Jag gjorde med hallon, banan och ananas och det bl...Jag gjorde med hallon, banan och ananas och det blev verkligen jättebra! Någon som har provat att göra flera plåtar i ugnen samtidigt? Marianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-55648464676544832452013-04-16T06:46:46.337+02:002013-04-16T06:46:46.337+02:00Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-73400793268120481512013-04-10T07:58:52.416+02:002013-04-10T07:58:52.416+02:00@ Lisa: Det behövs inte. De klarar sig länge i en ...@ Lisa: Det behövs inte. De klarar sig länge i en vanlig burk i rumstemperatur.<br /><br />@ Marika: Va tråkigt. :( Det låter som om de blev lite för torra. Hur smakade de? Huvudsaken är ju att de blir goda. :)Ann-Louisehttps://www.blogger.com/profile/06629991032565584261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-62523593686861243332013-04-09T22:27:39.039+02:002013-04-09T22:27:39.039+02:00jag gjorde mina och var så nyfiken på hur det skul...jag gjorde mina och var så nyfiken på hur det skulle gå. men jag vet inte, någonstans blev det fel och de blev alldeles för hårda och gick inte att rulla. lyckades tydligen bränna dem. eller någonting. så tråkigt.Marikahttp://maikan.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-4448844956906182792013-04-08T20:19:17.375+02:002013-04-08T20:19:17.375+02:00Låter ju fantastiskt! Tror du man kan frysa dem nä...Låter ju fantastiskt! Tror du man kan frysa dem när de är färdiga för att få dem att hålla längre?Lisanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-71558553322494884922013-04-07T08:34:53.679+02:002013-04-07T08:34:53.679+02:00@ Tina: Nästa steg - ett nobelpris i kemi? ;)
@ S...@ Tina: Nästa steg - ett nobelpris i kemi? ;)<br /><br />@ Sofie: Superenkelt men kräver bara lite tid.Ann-Louisehttps://www.blogger.com/profile/06629991032565584261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-40477380658824693252013-04-06T21:36:10.717+02:002013-04-06T21:36:10.717+02:00Vilken grej! Vilken grej! mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-8985218959158988782013-04-06T11:18:02.465+02:002013-04-06T11:18:02.465+02:00Fruktremsor har jag köpt, men aldrig tänkt tanken ...Fruktremsor har jag köpt, men aldrig tänkt tanken att det är så lätt, eller ens att man kan, göra själv. Du är ett geni!tinahttp://www.pickipicki.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-20775483447848480052013-04-06T08:30:03.550+02:002013-04-06T08:30:03.550+02:00@ Miss H: Det låter som ettbra betyg. :)
@ Trollm...@ Miss H: Det låter som ettbra betyg. :)<br /><br />@ Trollmamma: Absolut! Men tänk bara på att söta puren med honung eller dylikt när du använder syrligare frukter.<br /><br />@ Moma: Gött att höra. :)<br /><br />@ Mikaela: Oooo, gasugn låter läskigt. Men undra om man istället skulle kunna göra dem i en stekpanna, på bakptspapper på lååååg värme? Berätta gärna om du provar!<br /><br />@ Charlotta: Man känner sig lite rånad efter att man har mumsat i sig hennes på några sekunder. Jag tror att du skulle älska de här!<br />Ann-Louisehttps://www.blogger.com/profile/06629991032565584261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-61846640827585957242013-04-05T09:23:10.376+02:002013-04-05T09:23:10.376+02:00HURRA! De här ska jag helt klart göra, jag missbru...HURRA! De här ska jag helt klart göra, jag missbrukar ju de från RV men de är så hiskeligt dyra...Charlotta Ljungbladhttps://www.blogger.com/profile/11181905357638728562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-24723479403640934632013-04-03T04:21:14.038+02:002013-04-03T04:21:14.038+02:00Vårt favoritgodis här i NYC! Måste prova att göra ...Vårt favoritgodis här i NYC! Måste prova att göra eget. Men det får bli hemma i Sverige. Tycker det är otäckt det här med långbak i gasugn... Mikaela de Villehttp://www.queenstreet.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-27497819788718334632013-04-02T10:38:24.572+02:002013-04-02T10:38:24.572+02:00Åh, du är en min godis- rock star! Så mycket fint ...Åh, du är en min godis- rock star! Så mycket fint och gott!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-90904525386544751972013-04-02T10:26:42.453+02:002013-04-02T10:26:42.453+02:00Kan man göra sånna här med vilka bär/frukter som h...Kan man göra sånna här med vilka bär/frukter som helst? Även sånt som varit fryst? Jag har massor jordgubbar o vinbär i frysen som jag inte vet vad jag ska göra av...Trollmammahttp://trollcafeet.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-8541967614440188772013-03-31T10:29:09.802+02:002013-03-31T10:29:09.802+02:00Jo det är väl bara Renee som har de i Sverige och ...Jo det är väl bara Renee som har de i Sverige och hon kallar dom hallonremmar. Låter urgott och nåt osm är hämtat ur godisaffären i Pippi Långstrump! =)<br /><br />Annars hittar man nog bara sockriga sådana i godishyllan som sura remmar och godis snören!Miss Hhttps://www.blogger.com/profile/15760632698702247652noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-18176973756977580692013-03-29T20:37:12.286+01:002013-03-29T20:37:12.286+01:00@ Ida: Prova vetja! Vera har redan ätit upp hälfte...@ Ida: Prova vetja! Vera har redan ätit upp hälften...<br /><br />@ MFED: :D<br /><br />@ Livsaptit: Deras kokböcker har jag missat men jag ska ta mig en titt nästa gång jag är i bokaffären. Man kan även låta purén stå i ugnen över natten så kan du vara ute i det vackra vädret dagarna i ända.<br /><br />@ Kim: Jag tänkte på dig idag när jag var i Majorna med familjen. Du måste prova remsorna och glad påsk!<br /><br />@ Olivia: Varså god! :)Ann-Louisehttps://www.blogger.com/profile/06629991032565584261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-42485417325830069012013-03-29T13:31:28.373+01:002013-03-29T13:31:28.373+01:00Yummi, nice tips!Yummi, nice tips!Oliviahttp://www.sammels.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-77755407315457614532013-03-29T11:52:05.383+01:002013-03-29T11:52:05.383+01:00Häftigt!
Glad påsk önskar jag dig och familjen.Häftigt! <br /><br />Glad påsk önskar jag dig och familjen.Kimhttp://tantrussinsbak.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-71288644752534821962013-03-29T09:57:10.610+01:002013-03-29T09:57:10.610+01:00Jag tror att jag har sett ett liknande recept i nå...Jag tror att jag har sett ett liknande recept i någon av systrarna Esenmanns böcker - det ser ju bara för häftigt ut! Nu gäller det bara att planera så att man är hemma/inne så länge åt gången att man hinner vakta ugnen - det ser ju ut att bli härligt påskväder:)<br /><br />Glad påsk önskar jag dig!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-29071199835220998802013-03-28T19:49:37.475+01:002013-03-28T19:49:37.475+01:00gud vad fiffigt!!gud vad fiffigt!!Mat för en damhttps://www.blogger.com/profile/01200279805949889914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-54103425874332830872013-03-28T14:44:09.515+01:002013-03-28T14:44:09.515+01:00Whao, måste göras! Whao, måste göras! Idahttp://aidu.blogg.senoreply@blogger.com