tag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post6314392416740483268..comments2023-10-10T12:36:45.753+02:00Comments on lilla matdériven: Pasta med broccoli för småAnn-Louisehttp://www.blogger.com/profile/06629991032565584261noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-63698312493811915512017-11-19T22:02:55.039+01:002017-11-19T22:02:55.039+01:00Hejsan
Tack för att du delar med dig av dina härli...Hejsan<br />Tack för att du delar med dig av dina härliga recept. <br />Jag lyckades dock inte med broccolipastan. Det blev som klister. Har ingen potatispress hemma utan körde risonin i matberedaren. Kan det vara därför? <br /><br />mvh <br />MariaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15583573526080485725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-6580985804297055852014-07-03T21:06:57.552+02:002014-07-03T21:06:57.552+02:00Så gott att jag åt en del själv. :-)Så gott att jag åt en del själv. :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15735188413738239633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-3646878329312400642011-10-10T16:55:42.439+02:002011-10-10T16:55:42.439+02:00Jag hade risoni, men tyckte det var svårt ändå. Gl...Jag hade risoni, men tyckte det var svårt ändå. Glömde att ta bort vitlöksklyftan, så jag misstänker att det var smaken och inte konsistensen som lilla A reagerade på. Hittills har hon snällt svalt allt, men det här var ingen hit (broccoli har dock gått bra). Skam den som ger sig. En ny potatispress kanske skulle kunna vara en vettig investering också.<br />Tack för svar och en bra blogg!Helenanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-48292483304934118042011-10-10T10:32:40.986+02:002011-10-10T10:32:40.986+02:00@ Helena: Pastan ska inte behöva kokas över. Välj ...@ Helena: Pastan ska inte behöva kokas över. Välj en liten sort ex. små stjärnor eller risoni. Efter att du har pressat pastan och broccolin igenom en potatispress så behöver du späda ut det med kokvatten/mjölk och gärna lite mer kesella tills du får en lös och slätt konsistens. Hoppas att detta hjälper. :)Ann-Louisehttp://lillamatderiven.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-31319263222584954712011-10-10T07:32:24.433+02:002011-10-10T07:32:24.433+02:00Jag har mosboken, men läser gärna din blogg och pr...Jag har mosboken, men läser gärna din blogg och provlagade detta igår, men jag förstår faktiskt inte hur jag skulle fått det 6-mån-slätt utan dubbla omgångar i potatispressen och sen passerat. Skulle jag kokat pastan väldigt mycket längre? Tror ändå att det kokade över 15 min? Hur gjorde du? Några tips/trix?Helenanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-62113975336610420672011-09-03T18:39:43.892+02:002011-09-03T18:39:43.892+02:00@ Sara: Ååå... lilla fina Blenda! Hoppas att hon k...@ Sara: Ååå... lilla fina Blenda! Hoppas att hon kommer att godkänna mina rätter. ;)Ann-Louisehttp://lillamatderiven.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-32017981567344811812011-09-02T14:44:06.722+02:002011-09-02T14:44:06.722+02:00Vilket gott och enkelt recept Ann-Louise!! Den här...Vilket gott och enkelt recept Ann-Louise!! Den här rätten (och förmodligen de flesta av dina andra recept för små) kommer Blenda att få mumsa på inom en snar framtid..Saranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-71641937164008436562011-08-29T20:42:36.064+02:002011-08-29T20:42:36.064+02:00Oooo, that sounds like an awesome way of preparing...Oooo, that sounds like an awesome way of preparing broccoli! Loaded with vitamin C and iron. Must give it a go!Ann-Louisehttp://lillamatderiven.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-1910625075539245542011-08-28T20:26:48.277+02:002011-08-28T20:26:48.277+02:00I've been eating more broccoli this season tha...I've been eating more broccoli this season than ever before! It's such a gorgeous vegetable and the way I make it (steam until tender, then purée in a food processor with olive oil, lemon, salt and pepper) is a great addition to many dishes. This sounds delicious!Maria @ Scandi Foodiehttp://www.scandifoodie.blogspot.comnoreply@blogger.com