tag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post54538909001940577..comments2023-10-10T12:36:45.753+02:00Comments on lilla matdériven: Rubinröda rödbetsbiffar med getostfyllningAnn-Louisehttp://www.blogger.com/profile/06629991032565584261noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-5032609825914917482014-04-24T20:50:01.493+02:002014-04-24T20:50:01.493+02:00Älskar dessa, gjorde dubbel sats senast. :-)Älskar dessa, gjorde dubbel sats senast. :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15735188413738239633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-77066711163502470072013-01-03T22:22:27.957+01:002013-01-03T22:22:27.957+01:00Låter supergott! Jag undrar bara om man ska frysa ...Låter supergott! Jag undrar bara om man ska frysa dem ska man steka dem färdiga och sen frysa in? Jessikanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-73216492621037784732012-10-10T13:36:18.145+02:002012-10-10T13:36:18.145+02:00Vad fina!
Tycker det alltid är lika svårt att vet...Vad fina!<br /><br />Tycker det alltid är lika svårt att veta när biffar är klara - oavsett det är grönsaker, kött eller fisk. Bra yte innebär ju inte alltid färdiga inuti. <br /><br />Det slutar alltför ofta med att jag trasar sönder de med en gaffel. Finns det något trick? Som provstickan i brödet/kaddkakan.Bellanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-23923795059147690032012-09-19T15:51:56.043+02:002012-09-19T15:51:56.043+02:00var de i närheten av rödbetsbollarna vi mumsade på...var de i närheten av rödbetsbollarna vi mumsade på? för isåfall måste jag ju testa dessa! <br /><br />hoppas allt är bra med dig och magen, nu har du verkligen inte långt kvar! (fast jag tycker bannemej det känns som att det blir längre och längre tid kvar ju närmare man kommer... precis som när man väntar på att få semester ungefär.)Pernillahttp://chibichibimoon.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-46699106071149850072012-09-12T11:10:32.698+02:002012-09-12T11:10:32.698+02:00Om, då har jag ytterligare en allergifråga... jag ...Om, då har jag ytterligare en allergifråga... jag är allergisk mot just linser (och ärter, men det är ju irrelevant i detta sammanhang... :) ). Om du skulle välja att byta ut linserna mot något i bönväg, vilken skulle det vara? <br /><br />Tusen tack för en jättefin och inspirerande blogg!Pernillanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-10370003234913095652012-09-11T20:52:54.225+02:002012-09-11T20:52:54.225+02:00@ Linnea: Tillsätt ett extra ägg och extra mjöl så...@ Linnea: Tillsätt ett extra ägg och extra mjöl så att smeten håller ihop bra. Låt den gärna stå och svälla en kvart innan du formar biffarna.Ann-Louisehttp://lillamatderiven.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-21886719005712745852012-09-11T19:03:15.672+02:002012-09-11T19:03:15.672+02:00Ser smarrigt ut! Vill laga detta men min sambo är ...Ser smarrigt ut! Vill laga detta men min sambo är allergisk mot linser och bönor m.m., har du något tips på vad man kan använda istället?linneahttps://www.blogger.com/profile/12179488049817194509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-36078336727478609772012-09-11T16:18:47.363+02:002012-09-11T16:18:47.363+02:00@ Tina: Jag har ett helt gäng i frysen som jag tän...@ Tina: Jag har ett helt gäng i frysen som jag tänker livnära mig på när beben har kommit vilket känns betryggande.Ann-Louisehttp://lillamatderiven.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-68671959233083979772012-09-11T16:14:37.220+02:002012-09-11T16:14:37.220+02:00Nomnomnom, rödbetsbiffar var ju alldeles för länge...Nomnomnom, rödbetsbiffar var ju alldeles för länge sen!tinahttp://www.pickipicki.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-72654413492387612762012-09-10T18:15:17.964+02:002012-09-10T18:15:17.964+02:00@ Hovkonditorn: Tack!
@ Lisa: Det var svåra frågo...@ Hovkonditorn: Tack!<br /><br />@ Lisa: Det var svåra frågor. Jag kommer inte på något på rak arm utan får hänvisa dig till en bra veganblogg:<br /><br />http://flickanokakorna.se<br /><br />@ Katarina: Tack! Min strävan är att laga mat som gör alla sinnena glada. :) Ann-Louisehttp://lillamatderiven.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-56469360321857956582012-09-10T17:18:51.275+02:002012-09-10T17:18:51.275+02:00Vad gott det ser ut!, den har rätten ska jag laga ...Vad gott det ser ut!, den har rätten ska jag laga : ) Vad vackert det var med solrosskotten. Ser verkligen aptitligt och fräscht ut, mat man mår bra av helt enkelt!Katarinahttp://ensmakavmoten.blogspot.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-58415279302550391922012-09-10T14:15:44.834+02:002012-09-10T14:15:44.834+02:00Såg väldigt gott ut detta! Men jag undrar en sak.....Såg väldigt gott ut detta! Men jag undrar en sak... har du några bra tips på vad man kan använda istället för chevre då man inte tål mjölk? Och jag undrar även om du vet något bra alternativ till smör. Tex i bakning eller att steka vissa saker i då man är ute efter den där smöriga salta smaken.<br /><br />Tack för en underbar blogg och källa till inspiration!Lisahttps://www.blogger.com/profile/08088425256863271463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-74371256594902835512012-09-10T03:15:13.282+02:002012-09-10T03:15:13.282+02:00De här låter mycket goda och chèvre och rödbeta är...De här låter mycket goda och chèvre och rödbeta är ju en fin kombo! Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.com