tag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post1693921555382041641..comments2023-10-10T12:36:45.753+02:00Comments on lilla matdériven: Ugnsrostad rotselleri med chèvreostAnn-Louisehttp://www.blogger.com/profile/06629991032565584261noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-78392174826185396522015-01-07T16:48:42.073+01:002015-01-07T16:48:42.073+01:00
Lagar just nu denna utmärkta rätt och ser i andan...<br />Lagar just nu denna utmärkta rätt och ser i andanom redan hur smaklökarna står i givakt. Hade hoppats på att någon ut situationistiska internationalen kunde dela min rätt men de somnade 1968, tyvärr<br /><br />BengtAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-84864744430066956422011-10-04T18:03:14.353+02:002011-10-04T18:03:14.353+02:00@ Alex: Jag tror säkert att rotsellerin hade passa...@ Alex: Jag tror säkert att rotsellerin hade passat fint ihop med en soppa oxå. Din pappa får prova vetja!<br /><br />@ Moma: Det går inte! Man måste använda getost.<br /><br />@ Matarkivet: Oooo... att göra en gratäng av knölen låter suveränt. Måste testas!<br /><br />@ Plommonet: Men hörru - det är i den boken ursprungsreceptet kommer ifrån. Man kan även göra rätten med kålrot.<br />Jag ska snart köpa hem ett gäng butternutsquash och florera bland en massa nya recept. :)Ann-Louisehttp://lillamatderiven.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-64092640581914508442011-10-04T16:04:02.534+02:002011-10-04T16:04:02.534+02:00Jag vill laga allt du lagar!Jag vill laga allt du lagar!tinahttp://www.pickipicki.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-57624186420196370142011-10-04T14:04:38.569+02:002011-10-04T14:04:38.569+02:00Jag tror jag har sett nästan precis den här i en a...Jag tror jag har sett nästan precis den här i en av mina kokböcker hemma, tror den heter "Saras kök" av Sara Begner. Det låter supergott, men jag har liksom aldrig kommit mig dithän att jag faktiskt gör den. Dumheter, det ska det bli ändring på! Det här får bli veckan mission!<br /><br />Och igen, tusen tack för grönkålen och spaghetti squashen! =D Hoppas du hittar på något kul med squash-inspirationen! :)Plommonethttps://www.blogger.com/profile/07099723168626101422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-50602346536805455932011-10-04T11:40:31.463+02:002011-10-04T11:40:31.463+02:00Detta måste jag prova, jag älskar rotselleri. Favo...Detta måste jag prova, jag älskar rotselleri. Favoriten än så länge är gratäng med vitlök och att ha den i slaw, men detta låter också supergott!Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-48968485875734391992011-10-04T09:24:24.083+02:002011-10-04T09:24:24.083+02:00Se där, inte hade jag tänkt på att man även kan ug...Se där, inte hade jag tänkt på att man även kan ugnsrosta den lilla knölen, det måste jag genast testa (fast jag väljer någon annan ost än den getiga!)Momahttp://www.momaskitchen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079951717686703508.post-24511129615283043412011-10-03T21:47:01.050+02:002011-10-03T21:47:01.050+02:00Vilket toppenalternativ till chèvretoast för alla ...Vilket toppenalternativ till chèvretoast för alla som ser bröd som en fiende (inte jag med andra ord, men en viss herr pappa). Och toppen för oss andra också förstås, rotselleri är ju SÅ gott! Mums, mums!Alexandra - Kärlek på tallrikhttp://karlekpatallrik.wordpress.comnoreply@blogger.com